Xiaomi Mi 11 Pro- zvonuri

Este abia a doua luna din acest an si deja companiile si-au anuntat lansarea catorva telefoane, alte companii deja le-au si lansat, precum Samsung. Nici compania Xiaomi nu se lasa mai prejos si pe langa faptul s-a lansat modelul Xiaomi Mi 11, urmeaza sa se lanseze modelul Xiaomi Mi 11 Pro. Au iesit la suprafata deja cateva zvonuri cu privire la acest telefon, iar daca vrei sa afli care sunt, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. Daca vrei cu adevarat sa cumperi acest model, este mai bine sa astepti sa afli mai multe informatii concrete inainte de a te grabi sa il cumperi.

Dupa lansarea Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro, la cateva luni a urmat lansarea modelului 10 Ultra. Dar, Mi 11 Pro se poate considera modelul urmator dupa 10 Ultra. 

In timp ce Xiaomi Mi 11 s-a lansat pe 8 februarie, inca nu se stie nimic concret despre data de lansare a Xiaomi Mi 11 Pro, dar se poate sa se lanseze in luna urmatoare. Este posibil sa nu se lanseze spre finalul anului, pentru ca acea perioada este pastrata pentru seria Mi T.

Nici despre pretul telefonului nu se cunosc informatii, dar avand in vedere ca Mi 11 este mai ieftin decat Mi 10, este posibil ca si Mi 11 Pro sa fie mai ieftin decat Mi 10 Pro, care a avut un pret de 1.999 de dolari. Dar pentru ca Mi 11 Pro va fi un telefon premium, este posibil sa aiba acelasi pret ca modelul anterior. 

Xiaomi Mi 11 Pro este posibil sa aiba un ecran de 6,81 inci AMOLED 2K cu o rata de actualizare de 120 Hz si o luminozitate maxima de 1.500 nits. Este posibil ca acesta sa aiba 4 camere pe spate, avand o configuratie mare. In blocul camerei se afla un text cu „120x”, ceea ce vrea sa sugereze un zoom digital de 120x, astfel ca este posibil sa depaseasca zoomul de la Galaxy S21 Ultra. Este posibil sa aiba o camera principala de 50 MP, nu de 108 MP ca Xiaomi Mi 11. 

Un alt zvon este cu privire la capacitatea bateriei, astfel ca este posibil ca telefonul sa aiba o baterie de 5,000 mAh, fiind suficient de mare incat sa reziste cu lejeritate pe parcursul unei zile intregi de utilizare, ba chiar mai mult, in functie de rata de actualizare si afisaj. Este posibil sa primeasca o incarcare wireless de 80 W, adica sa fie compatibil cu noul incarcator wireless lansat de Xiaomi.

Prin urmare, acestea sunt cele mai recente zvonuri despre modelul Xiaomi Mi 11 Pro, dar daca chiar vrei sa il cumperi este mai bine sa astepti pana cand se vor cunoste detaliile concrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *