Amazon Halo- review

Compania Amazon are o serie de dispozitive, iar la sfarsitul anului 2020 si-a lansat un smartwatch fitness, numit Amazon Halo. Nu este un smartwatch obisnuit pentru ca nu are niciun ecran. Cu toate acestea, are unele functii de fitness care nu se regasesc pe niciun alt smartwatch. In mod surprinzator, ceasul nu are incorporat propriul asistent vocal, anume Alexa. Dar, poate sa monitorizeze vocile si poate sa indice semne de stres si incordare pe parcursul zilei. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest ceas, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Ceasul se gaseste la un pret de 99 de dolari, dar este disponibil doar in SUA, dar compania spune ca va fi disponibil si in alte regiuni. Ceasul se va gasi in culori de negru, rosu, roz, auriu, rose, argintiu si gri deschis. Este un ceas confortabil, doar ca este putin mai lat si va trebui sa il regleze pentru a fi mai confortabil. Pentru ca nu are un ecran, va trebui sa te uiti in aplicatie si sa vezi informatiile de care ai nevoie. 

Ceasul stabileste obiective saptamanale, nu zilnice ca alte trackere de fitness. Este mai eficient in cazul in care persoanele vor sa isi ia o zi libera. Dar, aplicatia va emite semnale in cazul in care va detecta ca ai stat mai mult de 8 ore. In fiecare zi se va arata un grafic ce arata timpul in care ai facut exercitii fizice, va arata somnul. Durata de viata a bateriei este una destul de buna, astfel incat poate sa reziste pana la 7 zile. Dar, daca vei activa functia Tone, durata de viata a bateriei va scadea, poate ca va rezista doar 2 zile.

Ceasul este capabil sa analizeze grasimea din corp, in urma pozelor efectuate cu telefonul mobil. Pentru o urmarire mai buna a progresului, este indicat sa te fotografiezi de 2 ori pe luna pentru a calcula grasimea din corp.

Masurarea tonului vocii este o functia noua si urmareste daca tonul este pozitiv, negativ sau energic. Se poate urma tonul vocii activ sau pasiv.

Pentru ca este un tracker de fitness, are o serie de antrenamente dintre care poti sa alegi. De la pictograma Labs poti sa alegi activitatea pe care o executi, miscarea, somnul, alimentatia, iar de la Filtre se vor afisa mai multe domenii de intere. Daca vrei ca ceasul sa aiba si mai multe functii de fitness, va trebui sa cumperi abonamentul care costa 4 dolari pe luna.

Acestea fiind spuse, Amazon Halo este un tracker de fitness ce aduce functii cu totul noi, ce are un design cu totul nou, neavand un ecran si este mai accesibil decat alte modele de trackere ce se gasesc pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *