Aparate foto pentru copii si adolescenti

Daca ai un copil care este pasionat de fotografie, i-ai putea oferi cadou de Craciun un aparat foto special pentru copii. Un aparat foto obisnuit este mai dificil de gestionat, de aceea este recomandat sa inceapa cu un aparat pentru copii. Daca nu sti care sunt aparate foto special pentru copii si adolescenti, in randurile de mai jos voi descrie cele mai bune modele, asa ca, ramai cu ochii pe ce va urma. 

Oaxis myFirst Camera 2 costa 59 de lire sterline si se gaseste in 2 versiuni, albastru sau roz si este potrivita pentru copii mai mici, fiind colorata, este perceputa ca fiind mai atractiva. Camera are 8 MP si poate realiza poze cu o rezolutie maxima de 3264 x 2448 pixeli si poate filma si Full HD. Are un ecran LCD de 2 inci si este suficient pentru a vedea calitatea pozelor, daca au culori bogate. Este o camera usoara, are 65 de grame si butoanele sunt potrivite pentru degete mai mici. Este rezistenta la apa, dar si la socuri pentru ca pot fi foarte imprevizibili copii. 

Fujifilm Instax mini 11 costa 70 de lire sterline si ofera o expunere foarte buna si se adapteaza automat la imprejurimi. Este mic, are dimensiuni de 86 x 54 mm si camera are 60 mm si se deschide  si inchide cu usurinta. Camera este compacta, dar subtire, are 294 de grame, poate ca este putin mai greu pentru copii. Butonul de fotografiere este pozitionat foarte util si ajuta atunci cand se fac selfie-uri. Calitatea pozelor este foarte buna.

Vtech Kidizoom Duo 5.0 costa 42 de lire sterline si este potrivita pentru copii sub 10 ani. Este o camera robusta si se gaseste in culori de roz, mov si albastru. Poate ca este putin mai mare pentru mainile mici ale copiilor si putin mai grea, avand o greutate de 322 de grame. Ecranul are 2,4 inci si este LCD, iar camera are 5 MP si un zoom digital de 4x. Camera realizeaza poze foarte bun pentru acest pret mic. 

Nikon Coolpix W150 costa 149 de lire sterline, are 13,2 MP si un zoom optic de 3x si realizeaza poze cu o rezolutie maxima de 4160 x 3120 pixeli si videoclipuri cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Este potrivita pentru copii de peste 6 ani. Ecranul este LCD de 2,7 inci, camera este rezistenta la apa, dar si la socuri si chiar si la inghet. 

Acestea fiind spuse, daca ai un copil sau un adolescent care este pasionat de arta fotografierii, de Craciun ii poti oferi o camera speciala pentru copii si daca ai un buget mai mic nu trebuie sa faci compromisuri foarte mari, pentru ca nu sunt scumpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *