Google Pixel 5 VS Iphone 12

Atat Apple, cat si Google si-au lansat telefoanele 5G, adica seria Iphone 12 si Google Pixel 5 si 4A 5G. Iphone 12 costa 799 de dolari si Google Pixel 5 costa 699 de dolari. Diferenta de pret este de 100 de dolari si totusi, cele 2 telefoane sunt destul de diferite. Daca vrei sa afli care sunt diferentele intre telefoanele de top ale companiei Google si Apple, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Iphone 12 primeste un design nou, este elegant, are colturile mai patrate, nu este deloc curbat, astfel ca designul seamana cu cel de la Iphone 5. Este dotat cu procesorul A14 Bionic, astfel ca performantele sunt foarte bune, dar din pacate nu vine in cutie cu adaptor de perete si nici cu o pereche de casti. 

Google Pixel 5 are camera foarte buna, o rata de actualizare de 90 Hz, o baterie mare, functii bune de fotografiere.

Iphone 12 vine in culori de albastru deschis, inchis si este un telefon plat. Pixel 5 are rame subtiri si un aspect modern. Spre deosebire de Iphone 12, Pixel 5 are rata de actualizare de 90 Hz, nu de 60 Hz. Iphone 12 are un ecran de 6,1 inci, iar Pixel 5 de 5,78 inci. 

Telefoanele de la Google au un software foarte bun al camerelor, are modul de noapte, portret, se pot edita pozele si are si o camera ultra-larga cu un camp vizual mare. 

Iphone 12 are o camera principala si un obiectiv ultra-larg de 12 MP. Acum, modul de noapte functioneaza la toate camerele, chiar si la cea frontala. 

Iphone 12 este alimentat de A14 Bionic, iar Pixel 5 de Snapdragon 765G, iar acesta din urma este un procesor mai lent si are rezultate mai mici si decat Iphone 11. 

Pixel 5 este dotat cu o baterie de 4.000 mAh si Iphone 12 cu o baterie de 2.815 mAh. In testul de redare video in mod avion, Pixel 5 a rezistat 21 de ore si 43 de minute si Iphone 12 a rezistat doar 17 ore si 14 minute. 

Conectivitatea 5G poate sa fie o problema pentru durata de viata a bateriei, dar ambele companii s-au ocupat de rezolvarea acestei probleme, avand moduri de economisire a bateriei, la Pixel 5 si la Iphone 12 este o functie numita Smart Data ce comuta 5G la 4G. 

Ambele telefoane au functia de incarcare wireless, dar Iphone 12 are tehnologia MagSafe si Pixel 5 are si incarcare wireless inversa. 

Prin urmare, alegerea intre cele 2 telefoane depinde cel mai mult de sistemul de operare, daca preferi un Android sau IOS. Pixel 5 este mai lent, dar are durata de viata a bateriei mai buna, iar Iphone 12 este mai rapid si durata de viata a bateriei este mai slaba. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *