IPad Mini- review

A trecut o perioada destul de lunga de cand a fost lansat iPad Mini. El s-a lansat in anul 2012. Daca esti un fan al dispozitivelor mai mici sau ai nevoie de o tableta pentru copii, iPad Mini este o alegere potrivita, chiar daca este putin mai vechi. IPad Mini din 2019 are un ecran de 7,9 inci si se poate gasi la un pret de 399 de dolari. Poti sa faci upgrade la acest model mai nou doar daca ai mare nevoie de el, in caz contrar poti sa pastrezi iPad-ul Mini mai vechi. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta tableta, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

IPad Mini 2019 are un procesor mai rapid, A12 si un suport pentru stilou. Este foarte util atunci cand vrei sa iei rapid notite. Depinde ce fel de utilizator esti. Aceasta tableta inca se simta veche, mai ales in comparatie cu unele smartphone-uri, iar prin intermediul telefoanelor poti sa iei notite fara stilou, face exceptie Galaxy Note, nu are niciun design nou, ramele sale sunt la fel. Dar daca esti un fan al tabletelor mici, este un model destul de bun. 

Procesorul A12 cu care este dotat nu este la fel de puternic si rapid ca A12X pe care il are iPad Pro. Multitasking-ul se realizeaza mult mai bine pe iPad Pro decat pe Mini, deci daca esti o persoana care face multitasking constant, iPad Mini nu iti va fi de asa mare folos. 

IPad Mini nu este compatibil cu stiloul nou de la Apple, dar este compatibil cu cel vechi, exact la fel ca modelul de 9,7 inci din 2018. Rama este destul de mare, astfel ca ocupa un spatiu semnificativ unde ar fi putut fi ecran. Dar daca rama ar fi fost mai mica, iPad Mini nu ar mai fi avut acest pret, ci ar fi fost mai scump. Nu exista niciun loc pentru o incorpora stiloul, deci vei avea nevoie de o husa daca vei dori sa folosesti creionul. 

IPad Mini nu are Face ID, dar are o mufa pentru casti, fiind un aspect mai important la care se va renunta incet incet. 

Avand in vedere dimensiunile mici, este usor de folosit cu o singura mana si se poate folosi si pe post de e-reader. 

Este o tableta buna pentru copii, este mica si ieftina, doar ca spatiul de stocare este mic, este de 32 GB. 

Daca vrei sa cumperi o tableta la care sa se poata atasa si o tastatura si sa fii mai productiv, iPad Mini nu este un model avantajos. I se poate atasa o tastatura, dar pentru ca este mic, este mai dificil sa lucrezi pe el. 

Asadar, daca iti plac tabletele mici sau daca vrei o tableta pentru copilul tau, iPad Mini este o alegere potrivita. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *