Huawei Freebuds Pro- review

Compania Huawei inca nu a lansat toate dispozitivele pe care le are in plan pentru anul acesta. La sfarsitul lunii septembrie a lansat castile wireless si se afla deja la vanzare. Acestea au functia de anulare a zgomotului, fiind o functie din ce in ce mai prezenta la majoritatea castilor. Castile sale anterioare, Freebuds 3 au urmat designul castilor de la Apple, AirPods, dar Freebuds Pro aduce un nou design. Totusi, au o tulpina destul de mare, putin mai ciudata, dar era nevoie sa fie mai mare pentru ca toate componentele hardware foarte bune sunt acolo. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre noile casti wireless de la Huawei, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Designul este proiectat astfel incat castile sa fie mai greu de scos din carcasa, dar asta inseamna ca sunt si mai greu de prins din cauza magnetului de prindere care este prea puternic. Daca vrei sa le pui inapoi in carcasa te vei chinui putin, dar dupa ce te vei obisnui nu va mai fi la fel de greu. Castile sunt foarte confortabile si vin la pachet cu 3 dimensiuni diferite de varfuri de cauciuc si se poate testa care sunt varfurile potrivite pentru tine prin intermediul aplicatiei AI Life, care se poate descarca de la Huawei AppGallery sau de pe Google Play. 

Castile au 3 setari pentru zgomot, dar acest aspect se poate regla doar daca exista aplicatia adecvata. Cele 3 optiuni sunt Dezactivat, Constientizare si Anularea zgomotului, iar aceasta din urma are la randul sau inca 4 setari de intensitate. Optiunea de constientizare iti permite sa auzi ceea ce se intampla in jurul tau, zgomotele din trafic, poti conversa cu cineva. Castile nu au controale tactile, ci controale prin gesturi. Acestea se realizeaza prin ciupituri. Nu trebuie sa atingi casca, ci trebuie sa o ciupesti pentru a le controla. 

Castile vin intr-o carcasa alba, neagra sau arginitie si are un buton lateral. Au o baterie de 580 mAh si accepta incarcarea wireless, iar fiecare casca are 55 mAh. Compania spune ca ele pot reziste pana la 4 ore de redare a melodiilor cu functia de anulare a zgomotului activata, iar daca este dezactivata va rezista 7 ore. Carcasa se poate incarca cu un USB-C, iar o incarcare completa dureaza in jur de 75 de minute atat pentru carcasa, cat si pentru casti. 

Calitatea sunetului este una foarte buna , basul este bun, sunetul este clar, iar performanta generala a sunetului este echilibrata. 

Acestea fiind spuse, Huawei Freebuds Pro sunt casti wireless cu functia de anulare a sunetului foarte bune, sunt confortabile, au calitatea sunetului foarte buna si se gasesc la un pret de 179 de euro. Designul este mai ciudat, dar daca nu te deranjeaza, aceste casti isi merita pretul. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *