Cele mai bune scaune pentru gaming

Daca esti un mare jucator, daca ai deja un laptop bune pentru gaming, un mouse, dar si o tastatura, elementul lipsa ar mai fi scaunul de gaming. Pentru gaming este necesar un scaun foarte confortabil si ergonomic, iar cand cauti scaune online nu te poti aseza pe ele sa vezi daca este intr-adevar confortabil. In plus, un scaun bun de gaming mai trebuie sa aiba un suport lombar si un spatar bun. Daca vrei sa iti cumperi un scaun de gaming, dar nu sti care este unul bun, mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune scaune de gaming dintre care il poti alege pe cel care iti place cel mai mult. 

Secretlab Titan Cyberpunk 2077 costa 489 de dolari, are un design special care este disponibil doar la scaunele Titan si Omega. Titanul este cel mai bun scaun de gaming, fiind foarte confortabil, cu un spatar lung, potrivit pentru jucatorii inalti. Ofera multa libertate, este din piele, are un suport lombar, o perna din spuma de memorie cu gel de racire pentru tetiera. Are cotiere 4D. Scaunul este potrivit pentru jucatorii inalti si solizi. 

X-Chair X3 ATR costa 929 de dolari, nu are nevoie de nicio perna, tetiera este foarte buna, are un suport lombar, iar acestea doua pot fi reglate. Spatarul poate fi ridicat sau lasat mai jos pentru a oferi cel mai bun confort de care ai nevoie. Tetiera poate fi ridicata sau lasata mai jos, dar poate fi si inclinata. Cotierele sunt 4D si se pot ridica sau cobori. Spatarul este din plasa. Rotile pot fi standard sau Active si exista optiunea de a bloca rotile. Este acoperit cu un star rezistent la apa, este un scaun este respirabil, curbat si este potrivit si pentru persoanele mai inalte. 

Secretlab Omega are 2 perne de spuma de memorie, una pentru sprijin lombar si cealalta pentru tetiera. Are un spatar lung, este din piele si ofera un confort foarte mare. Acest scaun este mai potrivit pentru persoanele mai mici de inaltime. Are cotiere 4D. 

Maingear Forma-R Nero este un scaun flexibil, robust, solid, confortabil are perna din spuma de memorie. Poti sa te invarti 360 de grade, sa te lasi pe spate 180 de grade fara sa cazi. Este potrivit pentru cei inalti si mai solizi. Are un design ergonomic, tetiera are o perna din spuma de memorie, este acoperit din piele, rotile sunt foarte silentioase, iar inaltimea scaunul este reglabila. 

Acestea fiind spuse, pentru a te bucura de o experinta de joc foarte buna, un scaun de gaming bun poate imbunatati acea experinta si poti alege scaunul care ti se potriveste cel mai bine dintre modele anterioare, care sunt unele dintre cele mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *