Cele mai bune cuptoare cu microunde

Cuptorul cu microunde a ajuns sa fie un instrument foarte important in bucataria fiecarei persoane. Este un electrocasnic practic, usor de folosit si mereu la indemana. Dar modelele mai noi sunt prevazute cu optiuni mai performante precum, asistentii vocali (Alexa), AmazonBasics Microwave, GE Smart Countertop Microwave, care functioneaza cu ajutorul comenzii vocale. Mai jos voi prezenta cele mai bune cuptoare cu microunde din acest an. 

Incepem cu Farberware care are 1.100 de wati. Apa se poate fierbe in mai putin de 3 minute, iar popcornul a lasat in medie 24 de boabe de porumb nefacute. Este un model destul de mare, este puternic. Are incorporata o tehnologie de senzor care detecteaza atunci cand mancarea este suficient de calda, fara sa mai trebuiasca sa se opreasca la minutul setat de tine. Printre functii speciale se incadreaza coacerea de pizza congelata, carne, peste, legume congelate, legume proaspete, inghet, dezghet si decongelare. Cu ajutorul lui se pot fierbe chiar si cartofi. Un dezavantaj este acela ca nu se pot incalzi bauturi precum cafeaua sau ceaiul. Costa 148 de dolari si este un model foarte bun si puternic. 

Oster este un cuptor cu microunde puternic si ieftin, costa 89 de dolari. Are o putere de 1000 de wati si este la fel de capabil precum o plita. Popcornul a fost preparat foarte bine, iar in medie au ramas doar 11 boabe de porumb nefacute. Acesta permite incalzirea lichidelor pana la 200 de grade F. Are un design simplu, elegant si are margini inoxidabile. 

Panasonic este un cuptor puternic, are 1250 de wati si este destul de mare ca dimensiune. Se pot prepara legume congelate si se pot fierbe si cartofi. Pentru popcorn nu este un model ideal pentru ca a ars multe floricele, care este cel mai probabil din cauza puterii mari pe care o are. Apa fiarta, lasagna, cartofii au avut un rezultat foarte mult prin intermediul acestui cuptor cu microunde. Modelul costa 149 de dolari. 

Multe persoane cauta un cuptor cu microunde mai mic, iar pentru aceia, cuptorul Magic Chef este alegerea potrivita. Desi este un cuptor mic ca dimensiune este un puternic, are 1000 de wati. Se descurca bine si cu mancarurile congelate, dar si cu bauturile. Daca ai nevoie de un cuptor mic, poti sa il alegi si te va costa 59 de dolari. 

Cuptoarele au fost testate cu pizza congelata, cartofi, bauturi, popcorn si reincalzire. Pentru fiecare mancare se inregistreaza temperatura la care a fost gata si cat de bine a fost preparata. 

Prin urmare, daca ai nevoie de un cuptor poti sa alegi cu incredere din modelele mentionate anterior, fie in functie de preferinte in ceea ce privesc optiunile, fie in functie de dimensiunea sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *