Cum sa iti ascunzi fundalul din videoconferinta?

Daca lucrezi de acasa sau daca este nevoie de o videoconferinta in ceea ce priveste munca, poate te intereseaza cum sa ascunzi fundalul sau sa il faci sa nu se vada atat de bine, fie ca esti in pat, pe canapea sau in bucatarie. Sunt cateva trucuri care te pot ajuta sa iti ascunzi fundalul si poate ti se vor parea interesante in cazul in care este nevoie de o videoconferinta in legatura cu munca. Pentru ca fundalul sa nu mai fie atat de evident trebuie sa introduci o nuanta mai alba si mai sensibila de albastru sau verde. 

Mai multe programe de videoconferinta iti permite sa schimbi fundalul si in cazul in care nu vrei sa ai un fundal de erde sau albastru poti sa optezi pentru un peisaj de padure sau cu un lac. Bineinteles ca depinde si de ce fel de videoconferinta ai si in functie de asta trebuie sa iti alegi un fundal pe masura. 

Trebuie sa mai ti cont de colegii tai care vor lua parte la videoconferinta si trebuie sa alegi o culoare care nu le deranjeaza vederea, de aceea cele mai des folosite culori sunt verde si albastru. Trebuie sa pastrezi lucruile neutre pentru a nu le fi colegilor tai greu de urmarit, iar tu sa iesi in evidenta intr-un mod placut. 

Printre cele mai bune aplicatii de videoconferinta se numara Zoom. De aceea, este dotat cu anumite instrumente pentru a face videoconferinta ta si relaxanta, dar si profesionala. Poate sa schimbe fundalul astfel incat sa le dea impresia colegilor tai ca este un adevarat profesionist care lucreaza dintr-un adevarat birou de acasa. Aplicatia Zoom se poate utiliza de pe laptop, telefon sau chiar tableta. Dar fundalul se poate schimba astfel incat sa fie rezonabil daca te afli intr-o incapere mai luminata, asa ca daca alegi sa stai in pat noaptea, fundalul tau nu va arata chiar bine. 

De asemena, pachetul Microsoft se ocupa si el de schimbarea fundalului videoconferintei. Doar ca spre deosebire de celelalte care pot sa faca un fundal de padure sau culori precum albastru si verde, aceasta poate sa blureze fundalul astfel incat sa nu se vada gramada de haine aruncate pe scaun. Se spune ca acest fundal este mai simplu. 

ChromaCam poate fi asociata cu Skype, Webex, Zoom, Google Hangouts si altele si permite schimbarea fundalului. Se pot elimina obiectele din fundal, se pot estompa sau se pot adauga efecte. Din pacate, anumite versiune se platesc, precum versiunea Pro care costa 29,99 de dolari si permite inserarea de logo-uri personalizate in fundal. 

Acestea fiind spuse, daca lucrezi de acasa si vrei ca fundalul tau sa nu mai fie vizibil colegilor, poti sa folosesti aceste trucuri si aplicatii pentru a adauga culori diferite, peisaje sau chiar sa estompezi fundalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *