ZTE promoveaza 5G-ul

Cei care aveti un telefon care este compabitibil cu noua retea 5G, poate sunteti interesati in ce planuri  are ZTE-ul. Stim ca ZTE-ul se confrunta cu ceilalti rivali ai sai, iar el va lupta pentru a-i depasi pe acestia. ZTE a declarat ca are 46 de contracte comerciale 5G, iar de aici vine speranta lui de a-si depasi rivali si in acelasi timp sa poate sa treaca peste problemele politice. Acum poate va intrebati care sunt problemele politice care ii ingreuneaza situatie. Producatorul chinez a fost supus unor ostilitati din partea mai multor guverne, dar in mod special din partea SUA, la fel ca si Huawei-ul. Chiar daca sunt exclusi de pe piata americana, multi operatori din medii rurale se bazeaza pe echimante ZTE care au costuri mici pentru a-si alimenta retelele. 

Comisia Federala a Comunicatilor din Sua (FCC) ofera un suport financiar pentru a elimina sau chiar inlocui produse ZTE si Huawei cu alte alternative. Marea Britania a pus chiar si restrictii in ceea ce priveste utilizarea “vanzarilor cu risc ridicat”

Prezenta ZTE si cota de piata este una mica, de unde ne dam seama ca este izolata, dar compania avanseaza in ceea ce privtes rularea 5G-ului, colaborand cu operatori din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa. ZTE are 70 de acorduri de colaborare in vigoare. 

Se promite faptul ca seria 5G va face mai usoara si rentabila realizarea infrastructurii 5G a echipamentelor radio, prin antene usoare care permit mai multe benzi de spectru si partajarea spectrului.  Un obiectiv este reducerea consumului de energie si in acelasi timp si reducerea complexitatii pentru operatorii care trebuie sa se ocupe si de sprijinul frecventelor si generatiile diferite de tehnologie mobila. 

Un aspect foarte important este transportul pentru ZTE care a implementat prima retea 5G din lume alaturi de China si pun la dispozitie un sistem de banda larga %g pentru companiile aeriene. Prin intermediul 5G se poate acopera o raza de 300 km cu o singura statie de baza.

ZTE isi doreste sa poate securiza mai multe contracte, avand in vedere faptul ca piata este dominata de Huawei, Ericcson si Nokia. 

Prin urmare, ZTE-ul se confrunta cu o excludere de pe piata din cauza guvernelor, dar in acelasi timp este capabil sa isi continue planul cu 5G-ul, avand planuri mari de a-si depasi concurenta. Se prevede un succes pentru companie avand in vedere numarul de acorduri de contacte pe care le are, ci anume 70. Indiferent de cate obstacole va intampina compania ZTE este capabil sa lupte pentru a-si pune in practica planul sau si este sustinuta de colaboratori din Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu si va putea implementa statia care acopera 300 km care este necesara pentru companiile aeriene. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *