Noul rival al MacBook-ului

Stim cu toti cat de bune si performante sunt laptop-urile de la Apple si daca nu avem unul cu siguranta ne dorim sa il avem, dar pretul care este mare ne poate impiedica in achizitionarea unui astfel de laptop. Cu siguranta multi credeam ca laptop-urile Apple sunt cele mai bune dintre toate marcile, dar noul model Dell se considera ca este mult mai bun decat MacBook-ul si se preconizeaza ca este un nou rival al companiei Apple. 

Compania Dell a lansat doua noi modele Inspiron 13500 iar diferenta dintre cele doua este de 20 de dolari, dar inca nu se stie daca este o simpla greseala a celor de la Dell sau o strategie a acestei companii.  

Modelul cel mai sump Dell Inspiron 13500 este dotat cu un Core i5, 8GB si 256GB pentru aproape 500 de dolari care inseamna aproximativ 420 de lire sterline. Cel de al doilea model Dell Inspiron 13500 care este mai ieftin este dotat cu functii mai slabe decat modelul cu 420 de lire sterline. Este dotat cu Core i3, 4GB si 128GB pentru 530 de dolari. 

Comparand modelul Dell Inspiron 13500 cu modelul MacBook Air de la Apple, laptopul companiei Dell este mult mai usor decat cel de la Apple, are dublul capacitatii de stocare si mai multi conectori. Pe de alta parte, laptopul Apple are un ecran cu o rezolutie mai mare, conectori Thunderbolt 3 si o baterie mai mare. 

Modelul 135391 poate fi considerat ca o versiune mai ieftina a modelului Dell XPS 13, dar materialul de baza din care este construit laptopul este aluminiul care ii confera un aspect si design de top. In plus, mai are o burdura ingusta cu trei fete si un finisaj taiat cu diamante in jurul touchpad-ului.

Prin urmare, daca esti in cautarea a ceva nou si de calitate, dar totusi pretul MacBook-ului ti se pare prea mult si nu ti-l permiti chiar daca ti-l doresti destul de mult, modelul Dell Inspiron 13500 este mai ieftin decat laptopul de la compania Apple este un laptop bun, elegant, are un aspect placut si ai la dispozitie doua variante dintre care poti alege in functie de bugetul pe care esti dispus sa il cheltui pentru a-ti achizitiona un laptop. Difenretele de pret vin automat si cu niste diferente in ceea ce priveste dotarea laptop-ului, astfel daca optezi pentru o varianta mai buna, cu memorie si procesor mai mare va trebui sa dai cu 20 de dolari mai mult, iar daca bugetul nu iti permite cumpararea unui laptop mai bun, tot compania Dell iti pune la dispozitie laptopul cu 20 de dolari mai putin dar cu memorie si procesor mai mic. Este important de mentionat ca ambele modele sunt unele de calitate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *